روانشناس خوب در تهران

دکتر زهرا ذوالفقاری

روانشناس دکتر زهرا ذوالفقاری

روانشناس دکتر زهرا ذوالفقاری
دکتر زهرا ذوالفقاری

 

روان شناس دکتر زهرا ذوالفقاری

 

دکتر زهرا ذوالفقاری
متخصص اعصاب و روان (روانپزشک)

روان درمانی، روانکاوی، زوج درمانی، مشاوره ازدواج، مشاوره و درمانی اختلالات اضطرابی و افسردگی سکسولوژی، اختلالات خلقی، وسواس، مشکلات جنسی، درمان نعوظ مردان، زود انزالی، اختلالات انطباقی و سوگ، اختلالات روانپزشکی، بیماریهای روان تنی، گفتاردرمانی (درمان لکنت زبان) و درمان اختلالات یادگیری و خواندن و نوشتن

آدرس شعبه پاسداران : تهران،ابتداي پاسداران،بعد از پل همت،بن بست شهيد اکرمي ( کوکب)پلاک 12 واحد 15

تلفن : 22779265-22775567
22779256-26714183

دکتر زهرا ذوالفقاری

روانپزشکی شاخص ترین تخصص پزشکی است که با روان انسان ها سرو کار دارد. بنابرین ایجاب می کند پیش از و بیش از توجه به تشخیص گذاری و انتخاب گزینه های داروئی، روانپزشک با دقت و حوصله به شکایت و حرف دل بیماران توجه نماید.
مراجع در پی چالش‌ ها، تعارضات و مشکلات روحی و روانی که از گنجایش و تحمل او فراتر بوده است و وی را به اختلالات عصبی رسانده است، نزد روان‌پزشک می‌آید و انتطار دارد روانپزشک، خوب به حرف او گوش بدهد و بدون قضاوت، راهکار مشاوره ای و درمانی برای او تعیین کند. یک روانپزشک خوب باید دلسوزانه و همدلانه برای رفع مشکل بیمار تلاش کند.
ابراز همدردی و همراهی کردن روانپزشک با درمانجو زمانی معنا دارد که درمانجو بپذيرد که روانپزشک او را درک کرده است. از طرفی زمانی یک روانپزشک می تواند به طور واقعی مشکلات درمانجو را بفهمد که از نطر علمی و تجربی واقف باشد که به دلائل مختلف از جمله سرشت، انسان ها با هم تفاوت قابل ملاحظه ای دارند.

دکتر زهرا ذوالفقاری

نکته مهم دیگر این که روانپزشک، رازدار بیمار است.
گاهی عواملی که باعث اضطراب، افسردگی و اختلال خواب یک فرد می شوند، مسائل شخصی و محرمانه ای است که فرد نتوانسته است با هیچکس حتی بستگان نزدیک خود در میان بگذارد.

https://www.aparat.com/clinicirani1

روانپزشک خوب در تهران

یک روانشناس خوب، باید دارای مهارت ارتباطی قدرتمند باشد؛ یعنی دارای مهارت ارتباطی و گفتاری عالی باشد در این صورت میتواند به طور موثر و کارآمد با گروه های مختلف مردم ارتباط بگیرد. مثلا؛ در برخی موارد لازم است ،برای برقرار شدن روابط بین خانواده مداخله انجام دهد.
احساس همدردی را بلد است؛ میتواند به شکل خوبی با درد، رنج و مشکلات بیمار خود همدردی کند و شرایطی را برای مراجع خود فراهم کند که کاملا احساس راحتی داشته باشد.
باید ثبات هیجان داشته باشد؛ بتواند با فشارهای ناشی از آشفتگی های عاطفی روبه رو شود، که ممکن است باعث ایجاد اختلالات شخصیتی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
تماس با مرکز