یک روانکاو خوب در ونک باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
ویژگی های روانکاو خوب در ونک
ویژگی های یک روانکاو خوب در ونک
بهترین درمانگران دارای درک وجودی از ماهیت انسان و ابزارهای عملی برای غلبه بر بسیاری از سخت ترین چالش های بیماران خود هستند.
1. اعتماد سازی
او از افراد می خواهد که اسرار خود را فاش کنند، ترس های خود را آشکار کنند و راه های جدیدی برای دیدن و بودن ایجاد کنند این شاهکارها تنها در صورتی می توانند اتفاق بیفتند که بیماران کاملاً احساس امنیت و قضاوت نداشته باشند.
2. ذهن باز
درمانگران بزرگ با یک دیدگاه ثابت در مورد اینکه چه نتیجه ای باید باشد، هر چند ظریف، شروع نمی کنند. آنها توسط بیمار و دیدگاه بیمار نسبت به زندگی معنادار هدایت می شوند. هر بیمار یک تاریخچه منحصر به فرد و اغلب خلاقیت قابل توجهی برای تنظیم زندگی مورد نظر خود به ارمغان می آورد – اگرچه گاهی اوقات قبل از اینکه بتوانند از آن لذت ببرند، برای حل یک تعارض درونی به کمک نیاز دارند. درمانگر می تواند به آنها کمک کند تا مسیر هر آنچه را که انتخاب می کنند را روشن کنند.
هدف این است که بیمار را به بهترین شکلی که میتواند باشد، تبدیل کنیم، نه فردی که درمانگر فکر میکند باید باشد
3. پرس و جو کردن
تحقیق قلب روان درمانی است. این فرآیند لایه برداری از لایه های هویت و بررسی نیروهایی است که طرز فکر و عمل مردم را شکل می دهند. پرسشهای کاوشگر به درمانگر کمک میکنند تا بیماران و بیماران خود را درک کنند. پرس و جو بینش را بر مردم تحمیل نمی کند. به آنها فرصتی برای کشف خود می دهد، مشروط بر اینکه درمانگر خلاقیت و خرد را در پرسشگری به کار گیرد.
4. خواستار پاسخگویی است
گوش دادن با دقت و همدلی با تجربیات تجربیات زندگی آنها نیاز به همه درمانگران دارند. اما درمانگران بزرگ فراتر از همدلی وارد مسئولیت پذیری و تغییر می شوند. آنها پاهای بیماران خود را روی آتش میگیرند، حتی اگر گاهی اوقات ناراحت کننده باشید
5.همه کاره
درمانگران بزرگ رویکرد خود را برای هر بیمار تطبیق می دهند. آنها در حالتهای مختلف کار میکنند و از امتحان کردن چیزی جدید دریغ نمیکنند.
روانکاو خوب در ونک
6. متحد کننده
درمان با یک بیمار به اندازه کافی سخت است. دو، و پویایی بی نهایت پیچیده تر می شود. زوج درمانگران عالی نقش رهبری را برای متحد کردن اهداف زوج بر عهده می گیرند. آنها فقط با شریک A و سپس شریک B همدلی نمی کنند. آنها رابطه را بالاتر از افراد در اولویت قرار می دهند
7. خودآگاهی
برن استون می گوید: «اگر خودت را نمی شناسی، نمی دانی در اتاق چه اتفاقی می افتد. به همین دلیل است که سطح خودآگاهی درمانگر برای درمان مؤثر مؤثر است. درمانگران بزرگ پیشینه، سوگیریها و نقاط کور خود را بررسی میکنند و خودکاوی ادامه دارد، خواه به شکل درمان خود، کار گروهی، نظارت همتایان یا آموزش مداوم باشد.
داشتن درک عمیق از اینکه آنها چه کسانی هستند می تواند مانع از تأثیرگذاری آگاهانه یا ناآگاهانه باورهای آنها بر کار شود. سولومون موافق است: «من به درمانگری که درمان خودش را انجام نداده است اعتماد نمیکنم.
صدیقه ابراهیمی
عضو سازمان نظام روانشناسي
داراي پروانه اشتغال تخصصي از سازمان روان شناسي
مدرس دانشگاه
مشاوره پیش از ازدواج
درمان اختلالات روانشناختی (اضطراب ،افسردگی ، وسواس)
رواندرمانگری (ACT, طرحواره درمانی ،CBT)
خانواده درمانی ،زوج درمانی
سنجش و ارزیابی هوش ،استعداد ،شخصیت
انجام کلیه تست ها و آزمون ها
آزمونهای شخصیت (mmpiفرم کوتاه و بلند، ۵ عاملی نئو ، ۱۶ عاملی کتل)
انتظار از ازدواج
وسواس فکری ،عملی
مهارت های اجتماعی نوجوانان
آدرس مطب : خیابان ولیعصر،نرسیده به میدان ونک،روبروی خیابان دهم گاندی،ساختمان 790،طبقه 5 واحد 20
تلفن : 09102013940